Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
2. Magda Gessler podpowiada, jak prawidłowo usmażyć mięso do...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Mięso do gulaszu

2. Magda Gessler podpowiada, jak prawidłowo usmażyć mięso do gulaszu: należy podsmażać je na patelni stopniowo, by nie obniżyć temperatury tłuszczu. Dzięki temu mięso nie dusi się, nie puszcza soków i zachowuje pełnię smaków.

Zobacz również

Pierwsza sesja rady w Gniewie. Ślubowania i wybory

Pierwsza sesja rady w Gniewie. Ślubowania i wybory

Policjanci i SOK-iści w Bydgoszczy zatrzymali pociąg i wyciągnęli z niego kibiców

NOWE
Policjanci i SOK-iści w Bydgoszczy zatrzymali pociąg i wyciągnęli z niego kibiców

Polecamy

Dlaczego bąki śmierdzą? Poznaj przyczyny brzydko pachnących gazów

Dlaczego bąki śmierdzą? Poznaj przyczyny brzydko pachnących gazów

Najpiękniejsze sukienki na wesele. Top 5 modnych fasonów

Najpiękniejsze sukienki na wesele. Top 5 modnych fasonów

Przechorowałeś COVID i nadal cierpisz? Oto, co może być tego przyczyną

Przechorowałeś COVID i nadal cierpisz? Oto, co może być tego przyczyną